Vlaamse urologen vieren 50ste verjaardag met jubileumeditie felbegeerde Elautprijs

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseren de Belgische vereniging voor Urologie (BVU) en de dienst urologie van AZ Maria Middelares de Elautprijs 2022. Op dit evenement ontmoeten de top en de toekomst van de Vlaamse urologen elkaar voor een netwerkevent met wetenschappelijke presentaties.

Prof. dr. Karel Decaestecker, voorzitter van de BVU (foto rechts): “In 2022 viert de BVU zijn 50-jarig bestaan met deze bijzondere jubileumeditie, in aanwezigheid van zowat alle Vlaamse urologen, assistenten en de farmaceutische industrie. De topurologen van de toekomst brengen hun wetenschappelijk werk naar voor in de strijd om de felbegeerde Elautprijs."

Gastheer dokter Filip Ameye, diensthoofd urologie in AZ Maria Middelares (foto links): “Deelnemers kunnen de hele dag genieten van hoogstaande wetenschappelijke voordrachten en netwerkopportuniteiten. De Elautprijs is in zijn dertigjarig bestaan uitgegroeid tot hét evenement voor Vlaamse urologen. Met dit event bieden we in vogelvlucht een stand van zaken binnen de urologie en een blik op de toekomst. We zijn dan ook fier dat we een evenement met dergelijk allure kunnen organiseren op de terreinen van AZ Maria Middelares in Gent.” 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.